Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Voldsom konflikt på gymnasium: Rektor og vicerektor stopper med øjeblikkelig virkning

Helsingør Gymnasium
Helsingør Gymnasium

En tilsyneladende uløselig konflikt mellem lærerstaben og rektorkollegiet på Helsingør Gymnasium har medført, at både rektor Sune Bek og vicerektor Tina Finding nu er fortid på gymnasiet.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Ifølge avisen har der den seneste tid været en del uro mellem de to grupper, og derfor har man således valgt at stoppe samarbejdet. Gymnasiet har ifølge Helsingør Dagblad meddelt gymnasiets elever og personale, at det er en række besparelser, der har medført uenighederne.

'Arbejdet med genoprettelsen af skolens økonomi samtidig med gennemførelsen af de store besparelser som hele uddannelsesektoren er midt i har dog slidt på samarbejdsrelationerne mellem ledelse og medarbejdere. Vi er derfor gensidigt enige om, at der nu skal nye kræfter til at flytte Helsingør Gymnasium det næste skridt,' står der i en meddelelse, der er sendt ud til elever og personale.

Bestyrelsesformand i Helsingør Gymnasium, Bo Søby Kristensen, forklarer til Frederiksborg Amts Avis, at der ikke længere var grundlag for at mægle mellem de to parter.

»Både ledelsen og bestyrelsen var enige om, at som situationen var, var der intet grundlag for at mægle og finde en løsning, så derfor er Sune Bek og Tina Finding fratrådt. De fortsætter dog med at løse nogle opgaver for gymnasiet, mens to nye ledere findes,« siger han og understreger samtidig, at der ikke har været tale om en fyring.

Sune Bek og Tina Finding har været rektorer på Helsingør Gymnasium i tre år. Indtil der findes en ny rektor, vil uddannelsesleder Mette Machholm fungere som konstitueret rektor.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.