Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Vintervejret driller stadig mandag morgen

Vejdirektoratets Trafikinformationscenter opfordrer bilisterne til at køre forsigtigt, når de skal på arbejde mandag morgen.

Over hele landet blev der ryddet sne hele søndagen. Her ved Randers.
Over hele landet blev der ryddet sne hele søndagen. Her ved Randers.

Hvis du skal ud og køre i morgentimerne, så er det en god idé at køre hjemmefra i god tid, lyder det tidligt mandag morgen fra Vejdirektoratets Trafikinformationscenter.

Søndagens snestorm sætter nemlig stadig sit spor på de danske veje selvom sneryderne lystigt har arbejdet på at rydde de større veje for sne natten igennem.

- Vi opfordrer til, at man kører hjemmefra i god tid og holder sig orienteret om vej- og vejrforhold via medierne. Og så skal man selvfølgelig køre efter forholdene. Der kan ligge mere sne på vejene, end man umiddelbart lige kan se, siger Kenneth Andersen fra trafikinformationscenteret.

Der kan være pletvist sne- og isglatte veje over hele landet, men det er især nord- og nordøstjyderne samt sjællænderne og indbyggerne på Lolland-Falster, der skal være særligt agtpågivne, når de bevæger sig ud i trafikken, forklarer Kenneth Andersen. Her ligger der nemlig særligt meget sne, og det giver udover glatte veje risiko for fygning.

Vejdirektoratets Trafikinformationscenter melder, at natten til mandag er forløbet stille og roligt landets største veje og motorveje.

- Der har overhovedet ikke været nogen problemer. Der er ikke noget større at berette om, siger Kenneth Andersen.

DMI oplyser, at der kan falde mere sne mandag, især i de østlige egne, men der bliver ikke tale om samme mængde nedbør som søndag.

Dansk Autohjælp har indkaldt ekstra mandskab til at hjælpe danskerne på arbejde, og også Falck har forberedt sig på en travl mandag morgen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.