Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Vidne til trafikuheld med politibil: Politiet lyver

En patruljevogn er stødt sammen med en personbil i et voldsomt uheld på Nørrebro. Politiet siger, at personbilen kørte over for rødt, men det er løgn, siger et vidne.

Kort efter klokken seks mandag aften kørte en patruljevogn galt i et kryds på Nørrebro i København. Vognen ramte en personbil og en cyklist, før den kørte ind i en lygtepæl. To mennesker er kørt på Rigshospitalets Traumecenter.

- Patruljevognen var under udrykning og kørte frem for grønt lys i krydset Nørrebrogade/Stefansgade og Gormsgade. En personbil kører ind i krydset fra Stefansgade og rammer patruljebilen i venstre side. Den kommer ud af kurs og rammer en cyklist, der kommer op på køleren og rammer frontruden, siger vagtleder Henrik Olesen på Københavns Politigård til eb.dk.

Men det forløb passer ikke, fortæller 22-årige Silke Bonde, der overværede trafikuheldet på tæt hold.

- Jeg stod ved fodgængerfeltet og skulle til at gå over, da det bliver grønt. Men så ser jeg det blå lys komme kørende i høj fart uden lyd på. En anden bil kører over for grønt, og de kører ind i hinanden. Der lyder et brag, og dele fra personbilen flyver rundt omkring, fortæller Silke Bonde, der løb væk sammen med de andre fodgængere for at beskytte sig. De er alle enige om, at det var patruljevognen, der kørte over for rødt.

- Det er stik modsat det, patruljelederen siger, siger Silke Bonde, der undrer sig over, at patruljevognen slet ikke satte farten ned, da den nærmede sig krydset, der lyste rødt. Der lød ingen sirener fra bilen.

Den uafhængige Politianklagemyndighed, DUP, skal nu undersøge uheldet. Det er normal procedure, når nogen kommer til skade, og politiet er involveret, fortæller Henrik Olesen til eb.dk.

Silke Bonde har selv henvendt sig til politiet for at afgive forklaring.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.