Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Vidne: 81-årigs mordere taler engelsk

Vestegnens Politi har fået omkring 20 henvendelser fra personer, der mener at have set de to personer, politiet mistænker for at have dræbt en 81-årig kvinde i Herlev.

Her er de to mænd, som politiet efterlyser, i færd med at bruge den dræbte Kirsten Inge Damsgaards hævekort.
Her er de to mænd, som politiet efterlyser, i færd med at bruge den dræbte Kirsten Inge Damsgaards hævekort.

- Vi har fået mange forskellige henvendelser og vi har brugt hele aftenen på at reagere på dem. Nogen har vi ringet til, andre har vi afhørt, siger vicekommisær Ole Nielsen fra Vestegnens Politi.

Vidnerne genkender især den sort-blå jakke med rødt hættefor og bred rød streg fra skulder til skulder, som den ene af de to mistænkte bærer på overvågningsbillederne.

Den 81-årige Kirsten Inge Damsgaard blev fundet bagbundet, kneblet og dræbt klokken 13:30 nytårsdag i hendes hjem på Nordfrontvej i Herlev. Hun menes at være blevet dræbt mellem klokken 14 og 21 den 30. december.

Politiet har konstateret, at kvindens dankort manglede, og kortet er siden blevet brugt i en række banker. Først i Herlev og siden i indre København. Billederne af de to mistænkte stammer blandt andet fra bankernes overvågningskameraer.

Politiets teori er, at røverne har truet Kirsten Inge Damsgaard til at udlevere koden til kortet, hvorefter de har slået hende ihjel.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.