Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

»Vi har fået en ny lejlighed med meget mindre plads nu«

Bue Emil Randrup Andersen, 6 år. Opvokset i Svendborg og bosat på Nørrebro. Snart skoleelev.

6-årige Bue Emil Randrup Andersen er lige flyttet til Nørrebro, men savner Svendborgs kuperede terræn.
6-årige Bue Emil Randrup Andersen er lige flyttet til Nørrebro, men savner Svendborgs kuperede terræn.

Hele sommeren har Berlingske fokus på København og hovedstadens mennesker. Følg med, når vi hver dag en tilfædlig københavner til en snak om København.

Hvad optager dig lige nu?

»Jeg er lige flyttet til København og skal starte i 0. klasse på Blågård Skole efter sommerferien. Det glæder jeg mig til, for jeg har set, at der er sommerfuglelarver. Vi har fået en ny lejlighed med meget mindre plads nu, men vores gård er faktisk større end en have, og min iPad er også kommet med.«

Hvad er det værste ved København?

»Det værste ved København er, at byen er flad. Det siger min far selv. Før boede jeg i hus for enden af en stejl bakke, så når jeg spillede fodbold, trillede bolden hele vejen ned, og jeg kunne også cykle på bakken. Det savner jeg lidt.«

Mød gårsdagens københavner her:

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.