Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Venstre ser først på antallet af pædagoger til efteråret

57 procent af lederne i daginstitutioner synes ikke, børn får den omsorg, de burde, når de er i institution.

København. Venstre vil afvente resultatet af en undersøgelse af normeringer i daginstitutionerne, som kommer til efteråret, inden man eventuelt foretager sig noget aktivt på området.

Det fortæller partiets børneordfører, Anni Matthiesen (V).

- Jeg ved, at vi afventer en større normeringsstatistik her til efteråret, som vil gøre os klogere på, hvad normeringerne i institutionerne reelt ligger på, siger hun.

Udtalelsen kommer i kølvandet på en rundspørge, som Politiken har lavet blandt 875 af landets ledere i daginstitutioner.

Den viser, at 57 procent af lederne erklærer sig enten uenige eller meget uenige i, at institutionens normering betyder, at alle børnene kan få den voksenomsorg, de har brug for.

- Selvfølgelig lytter jeg, når der kommer en undersøgelse som denne, men jeg ser frem til at se, hvordan det ser ud over hele landet. Så har vi nogle reelle tal at forholde os til, siger Anni Matthiesen.

65 procent af lederne vurderer, at normeringen er for lav, mens 32 procent finder den tilpas.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.