Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Vejret på DR bliver vildere

Fra i morgen er DR klar med et nyt og større vejrstudie, der bl.a. indeholder en kæmpe touch-skærm og flere nye muligheder for de populære vejrprogrammer.

Vejrvært Mikkel Fønsskov i det nye vejrstudie i DR Byen
Vejrvært Mikkel Fønsskov i det nye vejrstudie i DR Byen

Danskere er meget optaget af vejret, og det har DR luret. Derfor er kanalen fra mandag klar med en oprustning på vejrfronten i form af et helt nyt vejrstudie lige ud til Emil Holms Kanal i København. Her skal vejrmagasinet »Vores Vejr« og vejrudsigterne i TV-Avisen vises fra, og forbipasserende har mulighed for at kigge med ind til studiet. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Remedierne i det nye vejrstudie, glæder Christian Rohde, som er ledende producer hos DR Nyheder og har været projektleder på etableringen af det nye vejrstudie:

- Når vores nye vejrsystem bliver sammenholdt med en touch-skærm, ny 3D-grafik og en kæmpe vejrskærm på 2,5 gange 4 meter, får vi virkelig mulighed for at lave vores vejrudsigter på nye og imponerende måder, siger han.

Vejrstudiet er placeret mellem Koncerthuset og studierne langs kanalen, og når det bliver godt vejr, er der mulighed for at lave vejrudsigterne lige uden for studiet og ned til kanalen i Ørestad.

Ifølge journalistisk chef fra DR Nyheder, Mette Hybel, som også er ansvarlig for DR Vejret, bliver »Vores Vejr« hver dag set af mellem 500.000 og 600.000 mennesker, når det bliver vist kl. 18.55. Samtidig kan DR's daglige vejrudsendelser i år fejrer 50 års jubilæum .

DR's vejrhold består fra 1. februar af Mikael Jarnvig, der har skiftet fra TV 2 til DR. Hans kolleger består af Jesper Theilgaard, Søren Jacobsen, Anja Fonseca, Line Friis Frederiksen, Mikkel Fønsskov og Cecilie Hother.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.