Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Vejdirektoratet forventer rolig langfredag

Der er ikke udsigt til trafikale problemer langfredag, fordi meget af trafikken skulle være afviklet skærtorsdag. Formentlig påskens mest rolige trafikdag, lyder det.

Skal du ud at besøge familien eller til påskefrokost, så ser det ud til, at trafikken arter sig langfredag.

Vejdirektoratet oplyser, at der ikke ventes at være de store trafikale problemer fredag.

»Vi regner ikke med det helt store ryk ud, og vi regner faktisk med, at det bliver den mest rolige dag i påsken,« siger Pia Richter-Pedersen fra Vejdirektoratets trafikinformationscenter.

Skærtorsdag var der kødannelser flere steder i landet efter flere uheld både på Sjælland og Fyn samt i Jylland.

Fredag morgen tegner langfredag til at være en langt mindre kaotisk rejsedag.

»Lige nu og her er der ikke gang i så meget, men det er stadigvæk tidligt, så nu må se, om der bliver mere op ad dagen,« siger Pia Richter-Pedersen, der fortæller, at der lige nu ikke er ændringer eller særlige strækninger, som bilisterne skal være opmærksomme på.

Hun peger dog på, at der er en række vejarbejder, som bilisterne skal have øje for. Blandt andet på Køge Bugt Motorvejen og Silkeborgmotorvejen omkring Låsby.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.