Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

V-politiker føler sig misforstået i donordebat

Regionsmedlem Timo Jensen er blevet udskældt på Twitter for sin udmelding om lesbiske og donorbørn. Men det er en misforståelse, lyder det fra politikeren, der selv har to reagensglasbørn.

Anledningen for Timo Jensens udtalelse var nyheden om, at sangerinden og X Factor-dommeren Anne Linnet venter barn med sin hustru, Tessa. Barnet, en dreng, er parrets andet fælles barn. Her ses de med deres første fælles barn, Isolde, der kom til verden i 2010.
Anledningen for Timo Jensens udtalelse var nyheden om, at sangerinden og X Factor-dommeren Anne Linnet venter barn med sin hustru, Tessa. Barnet, en dreng, er parrets andet fælles barn. Her ses de med deres første fælles barn, Isolde, der kom til verden i 2010.

- Come on, Anne Linnet skal ikke have barn. Hendes samlever skal have barn med en donor LOL #dkpol #sygverden.

Sådan skrev medlem af Region Sjælland Timo Jensen (V) onsdag på sin Twitter-profil, og siden da har andre Twitter-brugere kritiseret politikeren for at være imod lesbiskes ret til at få donorbørn.

Men det er én stor misforståelse, lyder det nu fra Timo Jensen.

- Min kone og jeg har fået to børn med reagensglasmetoden. Jeg har ikke noget imod, at lesbiske bliver insemineret, det har jeg slet ingen problemer med, siger han til Berlingske Nyhedsbureau.

Timo Jensen forklarer, at han onsdag aften så en artikel på b.dk med overskriften »X Factor-dommer skal have barn igen«. X Factor-dommeren er den 59-årige sangerinde Anne Linnet, og det fik V-politikeren op af stolen.

- Jeg tænker, hvad er nu det for noget, det er eddermaneme langt ude, at hun skal være mor i den alder, siger Timo Jensen.

Derefter var Twitter-Timo »lidt for hurtig på aftrækkeren«. Uden at læse artiklen til ende skrev han nemlig sit udskældte tweet. Havde han læst videre, ville han have fundet ud af, at det var Anne Linnets 26-årige samlever, der var gravid.

- Jeg følte mig snydt, fordi jeg troede, jeg skulle ind og forarges over, at 59-årige Anne Linnet var gravid. Overskriften på artiklen var misvisende, forklarer Timo Jensen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.