Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ung mand røver købmand med brødkniv i Fredericia

Et vidne forsøgte at fastholde gerningsmanden, men da politiet nåede frem, var røveren sluppet væk.

Fredericia. En ung mand slap tirsdag aften afsted med et ukendt kontantbeløb efter et røveri mod en købmandsbutik i Fredericia.

Det oplyser Jørn Bystrup, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

- Det drejer sig om en ung mand af afrikansk udseende i alderen 15 til 20 år.

Gerningsmanden slap væk fra butikken, selv om et vidne forsøgte at stoppe ham på flugten.

- Da han flygtede fra butikken, blev han fastholdt af et vidne, men slap afsted, inden vi nåede frem, siger Jørn Bystrup.

Gerningsmanden brugte en hvid brødkniv under røveriet, der blev begået mod butikken Fred Asia House, der ligger i Gothersgade i Fredericia.

Han beskrives som 170-180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har sort, kort hår og bar en sort maske.

Sydøstjyllands Politi har ingen oplysninger om, i hvilken retning eller på hvilken måde gerningsmanden flygtede fra stedet.

Politiet fik anmeldelsen om røveriet klokken 22.18. Det var mere end et kvarter efter, at indehaveren udløste overfaldsalarmen i butikken.

- Gerningsmanden slap væk, selv om et vidne forsøgte at lægge sig oven på ham. Det skyldes tilsyneladende en lang anmeldelsestid, da der går 17 minutter, inden vi modtager alarmen, siger Jørn Bystrup.

Vagtchefen fortæller, at indehaveren af butikken har oplyst, at han trykkede på overfaldsalarmen med det samme.

- Vi ved ikke, hvorfor vi ikke modtager alarmopkaldet med det samme, men vi reagerer hurtigt og er på stedet to minutter efter alarmen, siger Jørn Bystrup.

Sydøstjyllands Politi vil gerne tale med vidner, der kan bidrage med efterforskningen af røveriet.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.