Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ung mand indrømmer peberspray-affyring på diskotek

Natten til lørdag blev to diskoteker i Varde evakueret, da en mand afskød peberspray på det ene diskotek.

Manden erkender at have afskudt peberspray på diskoteket Havana. Pebersprayen betød, at flere hundrede mennesker måtte evakueres fra to diskoteker i Varde.
Manden erkender at have afskudt peberspray på diskoteket Havana. Pebersprayen betød, at flere hundrede mennesker måtte evakueres fra to diskoteker i Varde.

En ung mand, der natten til lørdag afskød peberspray på et diskotek i Varde, har selv henvendt sig til politiet.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Manden erkender at have afskudt peberspray på diskoteket Havana.

»Vi har snakket med ham her til aften, og han er blevet sigtet for ulovlig tvang ved at have udsat folk for det her peberspray og besiddelse af peberspray.«

»Han er løsladt igen. Umiddelbart bliver der tale om en bødesag,« siger vagtchef Nikolaj Hølmkjær.

Han kan dog ikke oplyse, hvad den unge mand har forklaret. Det står derfor uklart, hvorfor han affyrede pebersprayen.

Pebersprayen betød, at flere hundrede mennesker måtte evakueres fra to diskoteker i Varde.

»Der er i hvert fald en person, som er blevet eksponeret for det her, så han blev nødt til at modtage behandling derude,« siger vagtchefen.

Lørdag morgen havde politiet tilbageholdt en anden mand, der selv var blevet udsat for pebersprayen. Politiet snakkede med ham, da de mente, at han kunne føre dem til den unge gerningsmand.

Efter snakken med politiet blev han dog løsladt igen, og han er ikke sigtet i sagen.

Politiet fik anmeldelsen klokken 01.45. I første omgang troede politiet, at der var blevet afskudt tåregas på det ene diskotek, men lørdag morgen blev politiet klar over, at det nok var peberspray.

De to diskoteker var dog ikke evakueret hele natten. Efter en udluftning på diskotekerne blev dørene midt på natten atter åbnet for de festende unge.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.