Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Undrer du dig? Derfor er dine skatte-penge måske ikke gået ind endnu

Undrer du dig over, at din overskydende skat ikke er gået ind endnu, så er der formentlig en god forklaring.

I dag får 3,3 mio. danskere penge tilbage i Skat. Men tænk dig om en ekstra gang, inden du bruger pengene på en ny cykel, en rejse eller en vild shoppetur. (Arkivfoto)
I dag får 3,3 mio. danskere penge tilbage i Skat. Men tænk dig om en ekstra gang, inden du bruger pengene på en ny cykel, en rejse eller en vild shoppetur. (Arkivfoto)

Tirsdag får 3,3 millioner danskere en venlig hilsen fra Skat. De har nemlig betalt for meget i skat sidste år og får deres penge tilbage.

I alt sender skattevæsenet knap 17,8 milliarder kroner tilbage til os. Det svarer til, at de, der skal have penge tilbage, i gennemsnit får 5.329 kroner hver.

Pengene skal planmæssigt gå ind på din konto i dag, men der er også nogle, som må vente.

Det gælder, hvis du skylder penge til det offentlige eller ikke har en aktiv NemKonto.

Det skriver Skat på Facebook.

Det samme gælder, hvis du skal have udbetalt et beløb over 100.000 kroner. Så undersøger Skat, om beløbet passer, og det tager længere tid.

Du kan læse mere om sagen på Skats hjemmeside.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.