Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Undgå dummebøder med ny rejsekort-app

En nyudviklet app til telefonen skal hjælpe glemsomme brugere af rejsekortet til at huske at få checket kortet ud.

Det kan koste en dummebøde, hvis du glemmer at checke dit rejsekort ud, når du kører med tog eller bus.

Men nu er der hjælp at hente til de glemsomme i form af en nyudviklet app til telefonen. Appen, der hedder »Rejs Nemt«, hjælper rejsekortkunder med at huske at checke ud, når de når frem med toget eller bussen.

Appen er udviklet af firmaet NewDanishDesign, og den er støttet økonomisk af Rejsekort A/S.

»Vi har valgt at støtte udviklingen af »Rejs Nemt« for at imødekomme især de kunder, som har svært ved at vænne sig til at checke ud, når de slutter en rejse,« siger Bjørn Wahlsten, administrerende direktør i Rejsekort A/S.

Når man har indtastet sin destination på appen, minder en alarm kunden om at huske at checke ind og ud. Man kan også blive vejledt i forskellige rejsemuligheder samt se prisen på dem. Desuden kan appen give besked om eventuelle driftsforstyrrelser i rejsekortsystemet.

I hovedstadsområdet stopper salget af klippekort fra og med 8. februar, og derefter kan kunderne bruge rejsekort, appen »Mobilbilletter«, periodekort eller kontantbilletter.

Selskabet oplyser i øvrigt, at kunderne faktisk er gode til at huske at checke deres rejsekort ud. I 98,4 procent af alle rejser husker brugerne at checke ud.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.