Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Uheldig bilist påkørt af både flugtbilist og politi

En bilist blev først påkørt af en anden bilist, der stak af, og efterfølgende påkørte politiet den bil, der allerede var blevet ramt.

Sent lørdag aften kunne man, hvis man var ude at gå en tur omkring Arnold Nielsens Boulevard i Hvidovre tæt ved København, være vidne til en scene, der kunne minde om en dårlig Hollywood-film. Det skriver bt.dk.

En bil, der holdt på Arnold Nielsens Boulevard med to passagerer, blev nemlig uden større fart påkørt bagfra af en anden bil. Ofte når sådan noget sker, vil de involverede stige ud af deres biler og udveksle oplysninger, så eventuelle skader kan ordnes via forsikringsselskaberne.

Men det havde bilisten ingen intentioner om at gøre. Derfor valgte vedkommende at tage flugten væk fra ulykkesstedet, hvorfor passageren i den påkørte bil valgte at ringe til politiet, som satte efter flugtbilisten.

I sin flugt væk fra ulykkesstedet valgte flugtbilisten, som Københavns Vestegns Politi mistænker for at have været beruset, at skyde genvej gennem en chikane midt på vejen. Ganske kort efter kom en tilkaldt politibil til samme chikane. Det skete i samme sekund, som den tilskadekomne bil fra tidligere også nåede chikanen.

Og her er det så, Hollywood-elementet kommer ind. For i midten af vejen ved chikanen endte jagten på flugtbilisten med, at politibil og de påkørtes bil ramlede ind i hinanden med snuden først. Heldigvis uden større skader.

Og flugtbilisten slap væk - så vidt vides i god behold.

- Det er en lille smule åndssvagt. Men heldigvis var der ikke nogen, der kom alvorligt til skade, siger vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi, Peter Grønbek, til bt.dk.

- Efterfølgende var føreren af politibilen og passageren i den påkørte bil inde på skadestuen og blive tjekket for nakkesmerter. Men det var bare et rent rutinetjek. Og ingen er kommet rigtig til skade. Politibilen fik et par buler foran, og den dobbelt påkørte bil har selvfølgelig både buler foran og bagved. De var en smule uheldige, siger Perter Grønbek, der håber, at flugtbilisten bliver fanget snarest.

- Vi skulle gerne have fat i den mulige spritbilist inden længe. Men nu kan det selvfølgelig blive svært at påvise, at han var påvirket, da uheldet skete, forklarer Peter Grønbek.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.