Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Uenighed om Brüggers fyreseddel

Mads Brügger er blevet fyret fra sin stilling som kanalchef for Radio24syv og forlader radioen med øjeblikkelig varsel. Årsagen til fyresedlen er der delte meninger om.

Mads Brügger.
Mads Brügger.

Radio24syv har med øjeblikkelig varsel fyret kanalchef Mads Brügger på grund af uenigheder med radiokanalens ledelse. Og efter fyringen er der stadig uenigheder mellem Brügger og ledelsen. Nu handler det om, hvad der ligger til grund for afskedigelsen.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der har været uenighed om, hvilken retning Radio24syv skal bevæge sig i, og den kurs, jeg har kæmpet for, har tilsyneladende tabt i dag, skriver Mads Brügger på sin Facebook-profil.

Men den udlægning er direktør for Radio24syv, Jørgen Ramskov, ikke enig i.

- Det er ikke strategiske forhold, der gør, at vi skilles. Det er andre ting, siger Jørgen Ramskov til MediaWatch og understreger, at årsagen ikke er uenigheder om den fremtidige linje på radioen.

Fyringen af kanalchefen er sket »på grund af uenigheder«, som Ramskov ikke vil uddybe.

Ifølge MediaWatch har Radio24syv tænkt sig at genbesætte Mads Brüggers job.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.