Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Udsigt til raketfjendtligt nytårsvejr

Det kan blive noget af en udfordring at dupere nabolaget med krudt og kugler nytårsaften.

Nytårsaften byder på blæst, lavthængende skyer og regn, så det flotte fyrværkeri kan blive udfordret.
Nytårsaften byder på blæst, lavthængende skyer og regn, så det flotte fyrværkeri kan blive udfordret.

Det lader til, at vejrguderne har tænkt sig at drille de mange, der nytårsaften ønsker at sætte kulør på himlen ved hjælp af raketter. Vejret byder nemlig på blæst, regn og lavthængende skyer.

- Det med raketter, der stiger lige op og tager sig flot ud, bliver der ikke meget af. For det første blæser raketterne langt væk. For det andet kan skyerne ligge så lavt, at raketterne forsvinder op i skymasserne, og for det tredje kan der komme regn, som gør det mindre fornøjeligt at opholde sig udendørs, siger DMI-vagtchef Henning Gisselø, der dog er klar med en trøst:

- Det bliver et sted mellem fem og otte grader, så det er begrænset, hvor mange vanter, man behøver tage med ud, siger han.

Inden det bliver tid til nytårstale, endnu en genudsendelse af 90 års-fødselsdagen og affyring af raketter, byder weekenden på et regulært vejrskifte.

- Fredag bliver den sidste kolde dag i denne omgang. Så man kan sige, at vi går fra vintervejr til efterårsvejr, siger Henning Gisselø.

Fredagen byder på solskin og lave temperaturer.

- I løbet af eftermiddagen begynder det at myldre ind med skyer. Fredag aften kommer der nedbør. I begyndelsen kan det godt komme som slud, sne og isslag. Senere går det over i regn, siger han.

Lørdag og søndag når termometret op på fem-otte grader. De to dage byder på skyer, regnbyger og en frisk eller hård vind fra sydvest.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.