Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Tre skud affyret i døråbning til kiosk på Frederiksberg

Flere chokerede vidner så et skyderi sent tirsdag aften på Godthåbsvej. En ukendt gerningsmand løb fra stedet.

Københavns Politi er sent tirsdag aften rykket ud til Frederiskberg, efter at flere skud er blevet afgivet mod en forretning. Genrefoto Free/Colourbox
Københavns Politi er sent tirsdag aften rykket ud til Frederiskberg, efter at flere skud er blevet afgivet mod en forretning. Genrefoto Free/Colourbox

København. Kort efter klokken 23 tirsdag aften er der blevet affyret tre skud mod en kiosk på Frederiksberg i København.

Det oplyser Henrik Vedel, central efterforskningsleder ved Københavns Politi.

- Vi har haft et skyderi, hvor en ukendt gerningsmand kommer frem til kiosken på Godthåbsvej 52. I døråbningen afgiver han tre skud. Ingen bliver ramt ved skyderiet, siger han.

- Der har heldigvis ikke været kunder i forretningen, men der var en ekspedient, siger Henrik Vedel videre.

Politiet mener dog på nuværende tidspunkt, at den bevæbnede mand ikke er gået målrettet efter at såre den ansatte.

- Det er ikke vores formodning, at der er blevet skudt direkte mod ekspedienten. Han har været et andet sted i forretning, end der hvor skuddene er gået ind, siger Henrik Vedel.

Den ansatte er dog rystet efter oplevelsen. Det samme er flere andre vidner.

- Ekspedienten er dybt chokeret. Der er også flere chokerede vidner. Nogle har været inde i forretningen og lige forladt stedet, mens andre cyklister lige er kommet forbi, da skuddene bliver afgivet, siger efterforskningslederen.

Efter at have skudt mod kiosken løb gerningsmanden hen til en mørk bil. Det er uvist, om han selv satte sig bag rattet, eller om der har siddet en chauffør klar og ventet.

I alt har der været en håndfuld vidner til episoden. Alligevel er det efter midnat natten til onsdag sparsomt med spor i sagen.

- Det var en maskeret mand, så vi har et dårligt signalement. Han kører væk fra stedet, og vi har fået at vide, at der er tale om en mørk bil, muligvis en stationcar, siger Henrik Vedel.

Politiet har afspærret et område på Godthåbsvej for at sikre beviser. Afspærringen løber fra krydset ved Nordre Fasanvej og et par hundrede meter ad Godthåbsvej forbi gerningsstedet.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.