Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Tre mænd kræves dømt for at lokke mænd i sexbaghold

Mænd troede, de skulle mødes med unge piger, men blev i stedet overfaldet og udsat for røveri, mener anklager.

En 20-årig mand fra Vejle erkendte mandag i Retten i Kolding, at han i flere tilfælde har været med til at overfalde mænd, som ønskede sex med purunge piger.

Det skriver ekstrabladet.dk. Ifølge manden skete det som afstraffelse.

Den unge mand er sammen med to kammerater på 19 og 35 år tiltalt for via internettet at arrangere fingerede møder mellem mænd og 15-16-årige piger, der i virkeligheden ikke eksisterer.

Når mændene mødte op i den tro, at de skulle mødes med unge piger, blev de i stedet overfaldet, berøvet og i nogle tilfælde efterfølgende presset til at betale penge for at undgå at få afsløret deres seksuelle interesser.

Overfaldene fandt sted i Vejle i maj og juni sidste år.

I et tilfælde gik det ud over en 68-årig mand, som ifølge anklageskriftet en aften blev lokket til et mødested, hvor tre personer trængte ind i hans bil, strammede et tørklæde om halsen på ham og slog og sparkede ham.

Manden blev tvunget til at udlevere to kreditkort med koder, som kort efter blev forsøgt brugt i en hæveautomat i Vejle.

Få dage efter gik det ud over en 36-årig mand, som på et aftalt sted, hvor han troede, at han skulle møde en 16-årig pige, i stedet blev mødt af tre maskerede mænd, der slog ham med blandt andet et baseballbat og tvang ham til at udlevere 1500 kroner og en mobiltelefon.

Mindre end en uge efter blev manden kontaktet og truet med, at hans seksuelle interesser ville blive afsløret, med mindre han betalte 5000 kroner. Han betalte beløbet, men da mændene ville have mere, valgte han at melde sagen til politiet.

To af de tiltalte har ifølge anklageskriftet også været med til at sætte en kniv for struben af en 34-årig mand, som de aftvang en mobiltelefon, en pung med 10.000 kroner og en computer.

På et tidspunkt blev manden angiveligt holdt ud over havnebassinet i Vejle for at få ham til at udlevere sine pinkoder.

Flere mænd har ifølge anklagemyndigheden deltaget i overfaldene, men det er kun lykkedes at identificere de tre.

Mens den 20-årige har erkendt i et vist omfang, nægter de to andre sig skyldige, oplyser ekstrabladet.dk.

Der afsiges muligvis dom i sagen 29. januar.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.