Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Tre familiemedlemmer fængslet for vold mod børn

Over mere end et år skal tre børn være blevet udsat for vold. Tre er fængslet i sagen. De nægter alle.

Tre voksne familiemedlemmer er fredag blevet varetægtsfængslet for at mishandle tre børn i en lejlighed på Amager.

Volden skal være foregået med jævne mellemrum i over et år.

Ifølge ekstrabladet.dk er der tale om tre medlemmer af en syrisk familie. Der er tale om to mænd og en kvinde.

Børnene, som det gik ud over, er mellem syv og ni år.

En 38-årig mand er sigtet for at have slået de tre børn på kroppen, under fødderne og på håndfladerne med blandt andet en lineal. Desuden uddelte han flere gange om ugen lussinger.

Kvinden, der er 32 år, er sigtet for fem-seks gange om ugen at slå de tre børn på kroppen med hånden eller med en såkaldt klipklapper. Hun skal også have bundet børnene på hænder og fødder med blandt andet et sjippetov.

I begge disse tilfælde skal volden være sket jævnligt over en periode på et år og tre måneder.

Den sidste af de sigtede, en 39-årig mand der er far til to af børnene, skal have udøvet vold ved at slå børnene flere gange om ugen i løbet af den seneste måned.

De tre familiemedlemmer er sigtet for grov vold og mishandling. De nægter sig skyldige.

Ekstrabladet.dk skriver, at det er de sociale myndigheder i børnenes hjemkommune, der har meldt sagen til politiet. Ifølge netavisen har børnene været videoafhørt, inden politiet torsdag skred til anholdelser i sagen.

Ved et lukket grundlovsforhør fredag i Københavns Dommervagt er de tre familiemedlemmer blevet varetægtsfængslet foreløbig i 13 dage.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.