Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Tre dage til at skaffe beviser for Jonas-drab

Anholdelsen af én af de sigtede er opretholdt i tre gange 24 timer, mens politiet arbejder på at fremskaffe nye beviser.

Blomster og lys foran 'Bakken' i Kødbyen, København lørdag den 24. november 2012, hvor Jonas blev stukket ned.
Blomster og lys foran 'Bakken' i Kødbyen, København lørdag den 24. november 2012, hvor Jonas blev stukket ned.

Københavns Politi har nu tre døgn til at finde nye beviser mod én af de sigtede i sagen om knivdrabet på 21-årige Jonas Thomsen Sekyere. Det skriver bt.dk.

Lørdag eftermiddag valgte dommeren at opretholde anholdelsen af en 20-årig mand. Det betyder, at politiet nu har tre gange 24 timer til at finde nye beviser i sagen.

Fredag og lørdag anholdt og sigtede politiet tre unge mænd for drabet på Jonas Thomsen Sekyere. De bliver fremstillet i grundlovsforhør lørdag eftermiddag. Derudover jagter politiet en fjerde mand, som stadig er på fri fod.

Klokken 14.15 lørdag eftermiddag faldt kendelsen omkring den første af de tre, en 20-årig ung mand.

Dommeren valgte ikke at varetægtsfængsle ham, men forlængede anholdelsen i tre gange 24 timer.

- Vi er opmærksomme på nogle efterforskningsmæssige skridt, som vi nu skal se nærmere på, sagde anklager Søren Harbo umiddelbart efter kendelsen til TV2 News.

Her slog han også fast, at det langt fra er alle detaljer i sagen, som kommer frem til offentligheden.

- Vi ved betydeligt mere, end der bliver oplyst i pressen, siger Søren Harbo.

Sigtelsen mod de tre går på medvirken til drab. Anklageren ønsker ikke at kommentere, om det svækker sagen, at der tilsyneladende ikke er placeret et entydigt ansvar for drabet.

Grundlovsforhørene af de to øvrige mænd, en 20-årig og en 22-årig mand, fortsætter lørdag eftermiddag.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.