Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Travl dag for regentparret

Dagens nytårskur er rykket ind på Christiansborg, hvor udenlandske ambassadører får muligheden for at få et kongeligt håndtryk. 
Dronning Margrethe, Prins Henrik, Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary er alle trukket i de kongelige gevandter for at indtage Borgen på bedste nytårsmanér.
Dagens nytårskur er rykket ind på Christiansborg, hvor udenlandske ambassadører får muligheden for at få et kongeligt håndtryk. Dronning Margrethe, Prins Henrik, Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary er alle trukket i de kongelige gevandter for at indtage Borgen på bedste nytårsmanér.

Balkjoler, nationaldragter og sildesalat i massevis. Det var dagens orden på Amalienborg og Christiansborg, da regentparret mandag holdt hele to nytårskure.

Den første foregik om formiddagen på Amalienborg, hvor dronning Margrethe og prins Henrik sammen med kronprinsparret modtog dommere fra Højesteret og officerer fra Den Kongelige Livgardes og Gardehusarregimentet.

Klokken 11.30 var der så nytårskur på Christiansborg, hvor de kongelige modtog de udenlandske ambassadører og deres ægtefæller.

Tirsdag afvikles den sidste nytårskur i denne omgang. På Christiansborg modtages blandt andet officerer fra Forsvaret og Beredskabsstyrelsen samt repræsentanter for større landsorganisationer og kongelige protektioner.

Hoffet oplyser på sin hjemmeside, at regentparret tirsdag klokken 9 kører i guldkaret fra Amalienborg til Christiansborg og retur efter kuren ved 13.30-tiden.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.