Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Tragisk: Mand kørt ihjel af tog nytårsnat

Ishøj Station.
Ishøj Station.

Nytårsnat blev en person dræbt efter at være blevet påkørt af et tog på Ishøj Station.

Det oplyser vagthavende ved  Københavns Vestegns Politi, Torben Vittendorf til BT.

I forbindelse med oprydningsarbejdet var S-togsdriften påvirket i næsten to timer, men nu kører togene igen normalt. Det oplyser Københavns Vestegns Politi på Twitter.

Politiet fik meldingen om personpåkørslen klokken 8.54.

»Det var en lokomotivfører, fra et tog i det modsatte spor, som så en mand ligge på banelegemet,« siger Torben Vittendorf.

Politiet og beredskabet er søndag morgen ved 10-tiden stadig til stede på Ishøj Station. Den foreløbige efterforskning peger i retning af, at der er sket en tragisk ulykke nytårsnat.

»Skaderne tyder ikke på, at han har lagt sig ned på banelegemet og derefter er blevet påkørt. Vi ved endnu intet med sikkerhed, men meget tyder på, at der er sket en ulykke, som ikke er selvmordsrelateret,« siger Torben Vittendorf.

Politiet har endnu ikke fundet frem til det tog, der ramte manden, og derfor formoder de, at han er blevet ramt, mens det endnu var mørkt.

»Han har sandsynligvis forsøgt at krydse sporene eller gået langs banelegemet, da han blev ramt,« siger Torben Vittendorf.

Manden skulle ikke være fra lokalområdet, oplyser vagtchefen.

På grund af personpåkørslen var S-togsdriften ifølge DSB berørt på linje A og linje E, der kører igennem Ishøj. Først blev togdriften indstillet og siden kørte togene med færre afgange end normalt, men kort efter klokken 10.30 blev politiet og beredskabet færdige med arbejdet på stationen, hvorefter togdriften kunne normaliseres.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.