Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

»Trænerne er ret hårde nogle gange, det er den eneste ballade, vi har her«

Asfalten skal udskiftes med græs og gummisko med fodboldstøvler. Et aktivt medlemskab af en sportsklub kan være guld værd for børn og unge i Danmarks udsatte boligområder, konkluderer en ny rapport. Ahmad Abdel Rahman på 15 år har spillet fodbold i snart fem år.

Ahmad Abdel Rahman fra Vollsmose kender ikke nogen, der laver ballade, men ved godt, hvem der gør det. "Dem er jeg ikke venner med. Det betyder ikke meget for mig, jeg er altid i fodboldklubben," siger han.
Ahmad Abdel Rahman fra Vollsmose kender ikke nogen, der laver ballade, men ved godt, hvem der gør det. "Dem er jeg ikke venner med. Det betyder ikke meget for mig, jeg er altid i fodboldklubben," siger han.

Ahmad Abdel Rahman, 15 år

»Jeg tror, sport ville hjælpe dem, som hænger ud på gaden. Jeg tror, man laver mindre ballade, når man dyrker sport. Det fylder næsten alt. jeg træner selv tre gange om ugen og har næsten ikke tid til andet end fodbold. Selvfølgelig er der nogle, som både dyrker sport og laver ballade, men ikke her i klubben. Trænerne er ret hårde nogle gange, det er den eneste ballade, vi har her.

Jeg har boet i Vollsmose hele mit liv. Jeg bor her sammen med min mor, min far og mine seks søskende. Mit område er stille og roligt, vi spiller fodbold og går i butikker. Der er nogle gange nogle slåskampe ovre på Bøgebakken, men ellers hører jeg sjældent noget.

Jeg forstår ikke, hvorfor vi skal skabe konflikter, der er ingen grund til det. Det er noget lort, de gør det. Jeg kender ikke nogen, der laver ballade. Jeg ved godt, hvem der gør det. Dem er jeg ikke venner med. Det betyder ikke meget for mig, jeg er altid i fodboldklubben.

Jeg går virkelig meget op i fodbold. Jeg ved ikke, hvad jeg ville lave, hvis ikke jeg spillede fodbold. Jeg har spillet fodbold i B1909 i snart fem år nu, og jeg er god til det. Min drøm er at blive professionel og spille for Arsenal.

Mine forældre støtter mig, de er lige begejstrede for min fodbold. Jeg skal passe min træning og have vilje, så kan jeg blive professionel. Min bedste oplevelse med fodbold er vennerne. Når vi står sammen og vinder det hele.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.