Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Topleder i rengøringsselskab får fængselsdom

En leder i rengøringsbranchen er dømt for at sælge af sine aktier uden at opgive salgssummen til skattevæsnet.

Lyngby. En 56-årig topleder i et rengøringsselskab har tirsdag i Retten i Lyngby fået to et halvt års ubetinget fængsel og en tillægsbøde på 11 millioner kroner i en sag om skattesnyd af særlig grov karakter.

Manden ankede dommen, oplyser specialanklager Martin Broms, Nordsjællands Politi.

Peer Michael Krogh er medlem af bestyrelsen og vicedirektør i rengøringsselskabet Forenede Service. Han er blevet dømt for over en årrække at sælge store aktieposter til selskabet uden at opgive salgssummen til Skat.

Salgssummen skulle opgives til Skat, fordi der var tale om salg af aktier til det udstedende selskab.

I tre år beskyldes vicedirektøren for at have snydt de offentlige kasser for 3,5, 4,4 og 2,9 millioner kroner. Tilsammen lige knap 11 millioner kroner.

Det har fået anklagemyndigheden til at tiltale ham for skattesvig af særlig grov karakter.

Anklager Martin Broms er tilfreds med dommen på to et halvt års fængsel, der følger anklagemyndighedens krav.

Peer Michael Krogh har under sagen nægtet sig skyldig, og han ankede straks dommen til Østre Landsret, fordi han vil frifindes.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.