Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Togkaos og afslysninger i Jylland og på Fyn

DSB kæmper mod snemængderne i Jylland og på Fyn. Ved Vejle, Herning og Struer samt på svendborgbanen er der store forsinkelser.

Arkivfoto.
Arkivfoto.

På strækningen mellem Herning og Struer er der mellem 30 og 60 minutters forsinkelse. Det samme er tilfældet i Vejle, hvor flere passagerer blev nødt til at stige af og skifte tog på grund af sporproblemer.

På Fyn er flere tog blevet aflyst på Svendborgbanen.

- Vi har haft nogle problemer i Jylland med nogle ret vitale sporskifter, hvor de folk der har arbejdet med at fjerne sne, simpelthen ikke har kunne følge med, siger trafikinformationschef Tony Bispeskov til bt.dk.

Tidligere i dag regnet DSB ellers ikke med at det voldsomme snevejr ville få nogle betydning, men den kraftige fygning har gjort det livet svært DSB's sporskifte. Tony Bispeskov er dog stadig optimist omkring resten af dagen.

- Overordnet så går det stadigvæk fint og mere end 9 ud af ti tog kører til tiden. Bane Danmarks folk arbejder på høj tryk for at frigøre sporskifte , siger Tony Bispeskov.

HVORDAN SER DER UD HOS JER? SEND DIT BILLEDE TIL INTERNET@BERLINGSKE.DK - Husk at skrive, hvor I Danmark, billedet er taget.

Han fortæller samtidig, at der er blevet indsat flere togsæt i København, fordi at flere danskere har ladet bilen stå hjemme og valgt at tage toget i stedet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.