Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Tog påkørte gravemaskine: Flere passagerer sendt på hospitalet

Et arbejdskøretøj er påkørt på kystbanelinjen mellem Skodsborg og Klampenborg. Det skaber store forsinkelser på linjen, og der er nu sat togbusser ind på begge stationer.

Rejser man med kystbanelinjen tirsdag, skal man forvente store forsinkelser.

Det oplyser DSBs pressevagt, efter at en gravemaskine er blevet påkørt af et tog på strækningen mellem Skodsborg og Klampenborg.

Al togtrafik er indstillet mellem Skodsborg og Klampenborg.

Til at starte med var der ingen meldinger om tilskadekomne, men DSB oplyser nu, at syv passagerer er bragt til undersøgelse på hospitalet efter uheldet.

Det sker af frygt for, at sammenstødet har givet dem piskesmæld, eller at de er så chokerede, at de har brug for at tale med en krisepsykolog.

Desuden er gravemaskinens fører kommet til skade. Han vred om på foden, da han sprang ud af sit køretøj.

»Togene kører i begge retninger før og efter de to stationer, men da der kun er ét spor, er der forsinkelser i begge retninger,« siger DSBs pressevagt.

Uheldet skete ved Klampenborg klokken 7.55, og ifølge DSBs pressevagt er toget så beskadiget, at det ikke kan køre videre.

Det betyder også, at sammenstødet får eftervirkninger på et trafikalt niveau.

På strækningen mellem Klampenborg og Skodsborg er der indsat togbusser, og sådan vil det som udgangspunkt være frem til tirsdag aften klokken 20.

»Min opfordring er, at passagerer går ind på vores hjemmeside og tjekker status i aften,« siger pressevagten.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.