Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

To personer stukket ned med kniv ved spillekiosk i Valby

To større grupperinger kom op at slås forud for knivstikkeriet, oplyser politiet. Ingen er endnu anholdt.

I Valby er to personer blevet såret af knivstik. Efter alt at dømme opstod der klammerier mellem to bandegrupperinger ude foran en spillekiosk. Ingen af de sårede er umiddelbart kendte af politiet.
I Valby er to personer blevet såret af knivstik. Efter alt at dømme opstod der klammerier mellem to bandegrupperinger ude foran en spillekiosk. Ingen af de sårede er umiddelbart kendte af politiet.

To personer er blevet ramt af knivstik ved en spillekiosk på Valby Langgade 197 i København torsdag aften.

Københavns Politi modtog et opkald klokken 22.28, om at flere personer var ramt af knivstik.

Den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi, Rene Jensen, oplyser, at det er to store grupperinger, der har været oppe og slås.

- Da vi ankommer til området i Valby, bærer det tydeligt præg af, at der har været et større slagsmål derude. Der er flere ting inde i kiosken, der er væltet, og det ser ret voldsomt ud, siger han.

- Der er samtidig to personer, der er såret af stikvåben, og dem sender vi med en ambulance.

De to sårede er ikke umiddelbart kendt af politiet, og det er småt med oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt.

- Det, vi ved, er, at der ankommer en større gruppe maskerede mænd til spillekiosken på otte-ti personer. I forvejen befandt der sig en anden gruppe på otte-ti personer derude, og de kommer så i slagsmål.

- Vi har ikke noget motiv lige nu og har heller ikke oplysninger om, hvorfor de mødtes derude, siger han.

Politiet har ingen anholdte i sagen, men leder efter to biler, der er set køre fra området efter episoden.

- Der er tale om to biler, en sølvfarvet stationcar og en sort bil, som vi ikke har yderligere oplysninger om endnu. Så det er ret sparsomt, hvad vi har at gå efter på nuværende tidspunkt, siger han.

De to personer, der er blevet ramt af knivstik, er ikke kritisk sårede, men er kørt til henholdsvis Rigshospitalet og Hvidovre Hospital.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.