Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

To mænd skal i fængsel og udvises for drab

Vestre Landsret har idømt to mænd 12 års fængsel for dræbe en ung mand i Horsens. Motivet kendes ikke.

To mænd skal udvises af Danmark, når de har afsonet en dom på 12 års fængsel for at have dræbt den 22-årige Ahmad Fouad Karimi for godt to år siden. Arkivfoto. Free/Lars Guldager, Domstolstyrelsen
To mænd skal udvises af Danmark, når de har afsonet en dom på 12 års fængsel for at have dræbt den 22-årige Ahmad Fouad Karimi for godt to år siden. Arkivfoto. Free/Lars Guldager, Domstolstyrelsen

To mænd fik ikke noget ud af at anke den dom, som Retten i Horsens sidste sommer idømte dem.

Tirsdag blev de hver idømt 12 års fængsel og udvisning for bestandigt for drabet på en ung mand i Horsens for godt to år siden. Dermed stadfæstede landsretten dommen fra byretten.

Det var i marts 2014, at den 22-årige Ahmad Fouad Karimi blev fundet død i en lejlighed på Hybenvej i Horsens.

Han var blevet stukket mange gange, viste det sig. I alt afslørede obduktionen 43 læsioner på hoved, hals, bryst og arm, og Karimi forblødte i lejligheden.

Politiets efterforskning var meget omfattende. Blandt andet blev flere ton affald gennemrodet i et forsøg på at finde den kniv, som var blevet brugt ved forbrydelsen.

Både offeret og de to dømte er afghanere, og de kendte hinanden fra blandt andet sprogskolen.

De to dømte, den 26-årige Masih Ahmad Habibi og den 31-årige Hamid Malikzadah, har under hele sagen nægtet sig skyldige.

I byretten fortalte Hamid Malikzadah, der boede i lejligheden over Karimi, at de så fodbold sammen den aften drabet skete, men at Karimi var i live, da Hamid gik op til sig selv.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.