Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

To knivstikkerier i Københavns nordvestkvarter

To unge mænd er lørdag nat blevet stukket med kniv i det nordvestlige København. Politiet har en formodning om, at de to sager har forbindelse til hinanden.

Lørdag aften klokken 23.36 får Københavns Vestegns Politi en anmeldelse om et knivstikkeri på Baltorpvej i Ballerup.

- En 22-årig mand er blevet stukket overfladisk med en kniv i lysken, fortæller vagtchef Jens Møller fra Københavns Vestegns Politi til Berlingske Nyhedsbureau.

Knivstikkeriet finder sted ude på gaden, og ifølge vidner sker det, da det tre-fire personer kommer i klammeri med hinanden.

- Der er en af dem, der har en kniv. Og så sker der et eller andet. Efterfølgende løber en person derfra og kører væk i en personbil, som vi kort tid efter finder efterladt i nærheden, fortæller Jens Møller.

Manden, der løber væk, beskrives som cirka 20 år, 170 centimeter høj med kort mørkeblondt hår og iført en mørk vindjakke.

- Vi har anholdt en anden 22-årig mand, som også var til stede, men vi er pt ret usikre på hans rolle. Både den anholdte og den forurettede er meget lidt meddelsomme. Ingen vil rigtigt sige noget, så i øjeblikket er vi stadig ved at finde ud af, hvad der er sket, og hvem der har gjort hvad, fortæller Jens Møller.

Knap tre timer senere, klokken 02.31, modtager Københavns Vestegns Politi endnu en anmeldelse om et knivstikkeri. Denne gang i Malurthaven i Herlev.

- Vi får at vide, at der er blevet sendte en ambulance ud til en, der er blevet stukket med en kniv. Det viser sig at være en 21-årig mand, der er blevet stukket i baglåret, siger Jens Møller.

Ifølge vagtchefen har den 21-årige mand en »meget lang og meget lidt troværdig historie« om, at han er blevet stukket inde i byen, men at han så først vælger at ringe efter en ambulance, efter han er kommet til Herlev.

- Forurettede i denne sag og i den fra Ballerup tilhører samme personkreds, så vi har en formodning om, at de to sager hører sammen. Vi kan i hvert fald ikke udelukke det, fortæller Jens Møller.

Begge ofre blev kørt på skadestuen, men ifølge vagtchefen er ingen af dem kommet alvorligt til skade.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.

  • Business
  • Politiko
  • Nationalt
  • Globalt
  • Debat
  • Kultur
  • Livsstil
  • AOK
  • Shop
  • E-avis