Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Tillidsmand på Radio 24syv: Dårlig timing

Suzanne Molls opsigelse som nyhedschef er ikke dramatisk, men kommer på et uheldigt tidspunkt, siger tillidsmand Rasmus Mark Pedersen.

Afgående chefredaktør Suzanne Moll og tillidsmand for journalisterne, Rasmus Mark Pedersen (lille billede).
Afgående chefredaktør Suzanne Moll og tillidsmand for journalisterne, Rasmus Mark Pedersen (lille billede).

Er der så krisestemning? spurgte bekymrede venner straks Rasmus Mark Pedersen, tillidsmand på Radio 24syv , da det i dag på et møde med Berlingske Medias direktør Lisbeth Knudsen blev offentliggjort, at nyhedschef Suzanne Moll har sagt op.

Men på mødet, hvor medarbejderne blev orienteret, var bekymringerne noget mindre:

- Er du klar over, hvor meget kage Suzanne plejer at give? lød et af spørgsmålene til Lisbeth Knudsen.

Medarbejderne er kede af, at Suzanne Moll stopper og ærgerlige over, at det sker så tæt på Mads Brüggers fyring, men den krisestemning, de har hørt om, har været via andre medier og ikke på radioen.

- Og det må du meget gerne citere mig for. Jeg kan simpelthen ikke genkende de beskrivelser af krisestemning, så det har næsten været sjovt at læse om den andre steder, siger Rasmus Mark Pedersen, tillidsmand på Radio 24syv til B.dk.

Molls opsigelse kommer kun en uge efter, at kanalchef Mads Brügger blev fyret. Efter Brüggers udsagn, fordi der var uenighed om hvilken retning radiostationen skulle bevæge i sig. Men det har direktør for Radio 24syv, Jørgen Ramskov, afvist er grunden. Derfor blev der spekuleret i, om det betød, at han var blevet ofret efter en magtkamp med Moll, der stod i spidsen for nyhedsafdelingen:

- Det virker, set ud fra hvad vi har fået at vide, som om vi godt kan afkræfte teorien om magtkampen, fordi Suzanne Moll har sagt op midt i oktober, før Mads Brügger blev fyret. Det blev bare ikke meldt ud, fordi man ikke ville forstyrre etårs-jubilæet, siger tillidsmand Rasmus Mark Pedersen.

Suzanne Molls stilling genbesættes ikke, men hendes arbejdsopgaver overtages af direktør Jørgen Ramskov, der til gengæld aflastes administrativt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.