Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Tilfældig cyklist fandt parteret rockerlig i skov

En analyse af knivsår på parteret rockerlig bliver et afgørende bevis i sagen, hvor tiltalt påstår nødværge.

Rockeren Kevin Joel Andersen blev dræbt i august i fjor. Sagen kører for tiden ved Retten i Glostrup, hvor der ventes dom til september. Free/Per Johansen, Pressefoto, Domstolsstyrelsen
Rockeren Kevin Joel Andersen blev dræbt i august i fjor. Sagen kører for tiden ved Retten i Glostrup, hvor der ventes dom til september. Free/Per Johansen, Pressefoto, Domstolsstyrelsen

Det var en tilfældig mand på cykeltur, der i september i fjor gjorde et uhyggeligt fund i Vestskoven i Albertslund.

I ikea-poser og kufferter lå Satudarah-rockeren Kevin Joel Andersens lig. Det var delt i fire. Cyklisten fik øje på poserne og kiggede i dem, fortæller anklager David Haahr fredag ved Retten i Glostrup.

Her er en 34-årig mand tiltalt for at have dræbt rockeren. Manden erkender at have ført kniven, men hævder, at det skete i nødværge.

»Desværre var det en helt tilfældig borger, der gjorde fundet. Og når jeg siger "desværre", så er det, fordi almindelige borgere ikke på samme måde som for eksempel politifolk er rustet til den slags,« siger David Haahr.

Ud over at liget var delt i fire, så var kroppen præget af en særdeles voldsom behandling. Alene i hovedet og på halsen havde Kevin Joel Andersen 29 sår fra stik og snit.

Også på arme, hænder og krop var rockeren blevet stukket og snittet, fremgår det af obduktionserklæringen. I alt er der fundet 46 knivsår på Kevin Joel Andersens lig.

Netop obduktionserklæringen - og navnlig den overlæge, som har udarbejdet den - spiller en central rolle i sagen, fortæller David Haahr.

Anklageren udnævnte fredag formiddag overlæge Steen Holger Hansen til at være sagens vigtigste vidne.

Han skal nemlig afgive en forklaring om, hvorvidt de skader der er fundet på Kevin Joel Andersen, harmonerer med den 34-åriges påstand om nødværge.

»Den vigtigste forklaring i sagen får vi altså fra en person, som ikke har været til stede i lejligheden, hvor drabet blev begået,« lyder det fra David Haahr.

Retsmedicineren bliver først afhørt i sagen 4. december. Der ventes dom 7. december.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.