Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Tidslinje: Marie og Joachims livsrejse

Prins Joachim og prinsesse Marie Cavallier mødte hinanden første gang i 2004. Læs her mere om deres første romance og til meddelelsen om, at de venter barn.

Efteråret 2004:
Joachim og Marie Cavallier møder hinanden første gang til en middag hos nogle venner I efteråret 2004. På det tidspunkt var Marie Cavallier i et forhold og prins Joachim var stadig gift med Alexandra, så der opstår ingen romance mellem dem.

August 2005:
Se og Hør kan fortælle at Joachim er taget på skiferie med sin nye kæreste, franske Marie Cavallier.

16. marts 2006:
Prins Joachim offentliggør, under besøg i Sydøstasien, at han er i et forhold til Marie Cavallier.

22. maj 2006:
Der florerer rygter om at Joachim og Marie Cavallier ikke er kærester længere.

8. juni 2006:
Joachim dementerer rygterne om deres brud.

2. august 2006:
Flere medier skriver, at forholdet mellem Marie og Joachim er slut.

7. december 2006:
Joachim og Marie Cavallier finder sammen igen.

3. juni 2007:
Marie og Mary mødes og det forlyder at der er opstået venskab mellem de to.

8. august 2007:
Dronningen og Prins Henrik udtrykker tilfredshed med Marie Cavallier, men vil ikke kommentere på rygter om et forestående bryllup.

4. oktober 2007:
Joachim frier til Marie Cavallier på en hemmelig ferie i Tyrkiet.

24. december 2007:
Marie Cavallier holder jul med den kongelige familie på Amalienborg.

2. januar 2008:
Dronningen siger i sin nytårstale: ”Det har varmet os at føle hvordan alle sluttede op om os i vor glæde, ligesom vi har mærket den varme interesse, der har samlet sig om Prins Joachim og hans forlovede Marie Cavallier. At så mange tager del i alt, hvad der rører sig i vor familie og glæder sig med os, berører os alle dybt og fylder os med taknemmelighed. Det er en kilde til daglig inspiration, og en forpligtelse til altid at yde vort bedste. Det føler vi, unge som gamle.”

16. april 2008:
Marie prøver for første gang at modtage folkets hyldest, da hun på Dronningens 68 års fødselsdag kom ud på balkonen med Margrethe.

24. maj 2008:
Marie og Joachim bliver gift – Marie bliver dansk statsborger

10. november 2008:
Kongehuset meddeler at: "Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Marie har den glæde at meddele, at Prinsesse Marie er gravid. Fødslen forventes at finde sted på Rigshospitalet i begyndelsen af maj 2009".

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.