Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Teenagere dømt for drab

Opdateret: To unge drenge er hver dømt seks års fængsel for at have tævet en 72-årig mand ihjel.

Der er onsdag eftermiddag faldet dom i sagen, hvor tre teenagere var tiltalt i drabssagen fra Munkebo, hvor en 72-årig mand blev tævet ihjel. Mens de to ældste, 17-årige ON og 19-årige JP, var tiltalt for grov vold med døden til følge, var den 16-årige JN kun tiltalt for medvirken til vold, da han blot holdt vagt.

Klokken 15.45 afsagde dommer Jens Lind dom i sagen.

- JP straffes med fængsels i seks år. ON straffes med fængsel i seks år. ON udvises samtidig fra Danmark for bestandig. JN straffes med fængsel i 60 dage, hvilket anses for allerede udstået i forbindelse med varetægtsfængslingen, sagde Jens Lind ifølge BT.

Den 17-årige ON, som flere gange slog den gamle mand med en golfkølle, har polsk afstamning. Derfor havde anklager Jane Gade forinden krævet, at han blev udvist af Danmark.

De to ældste havde forinden erkendt volden, men anklagede hinanden for at have stået bag selve dødsvolden. De nægter derfor vold med døden til følge. Den yngste hævdede at være blevet presset til at stå vagt og nægtede sig derfor skyldig.

Forbrydelsen fandt sted 17. marts i år i den lille nordfynske by Munkebo.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.