Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Teenager anmeldte farfar for incest og mistede familien

Resten af familien tror ikke på, at farfaren har misbrugt sit barnebarn og kalder beskyldningerne for løgn.

København: Det har haft store personlige konsekvenser for en i dag 19-årig pige fra Ishøj vest for København at anmelde sin farfar for seksuelt misbrug gennem flere år. Farfaren fungerede som hendes plejeforælder.

Hendes søster, forældre og farmor tror ikke på hende, og de kalder beskyldningerne for løgn. De er alle på farfarens side i retssagen, som mandag fortsætter i Retten i Glostrup, hvor hele familien er mødt op for at vise deres støtte til den tiltalte mand.

Kun pigens kæreste gennem knap to år og hans mor tror på hende. Dem er hun nu flyttet ind hos.

- Selv om vi har støttet hende hundrede procent, er det jo ikke det samme, for vi er ikke hendes familie, siger svigermoren i retten og fortæller, at det har været hårdt for pigen, at familien har vendt sig mod hende.

Hun fortæller også, at hun med det samme fik fornemmelsen af, at ikke alt var, som det skulle være hos hendes søns nye kæreste.

- Jeg kunne mærke med det samme, at der var noget galt, og at hun havde nogle lig i lasten. Men jeg vidste ikke, hvor alvorligt det var, siger hun.

Hun har aldrig nogensinde tvivlet på, at det, pigen fortalte, var rigtigt.

Det var, da pigen fik et intimt bånd og venskab med sin nye kæreste, at hun for første gang åbnede for de seksuelle overgreb og voldtægter, hun var udsat for som barn.

Overgreb, som farfaren beskrev som "hygge," og som foregik, mens farmoren var til banko, bliver det forklaret.

Kæresten afgiver også forklaring mandag i retten. Han fortæller, hvordan pigen græd meget, kiggede ud i luften uden nogen årsag og havde svært ved at have sex.

Han kan tydeligt huske den aften, hvor kæresten vælger at fortælle om oplevelserne i barndommen.

- Hun brød helt sammen. Man kunne godt mærke, det var noget, hun havde holdt inde meget længe, siger han.

Der ventes at falde dom i sagen fredag.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.