Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Taxachauffør dømt for voldtægt af kunde efter banko

En taxachauffør skal i fængsel og udvises for voldtægt mod en ældre kvinde, som han kørte hjem efter banko.

Randers: Med stemmerne to mod en dømte Retten i Randers ved en domsmandssag onsdag en 34-årig taxachauffør to og et halvt års fængsel for voldtægt af en næsten 40 år ældre kvinde.

Voldtægten blev anmeldt 28. december 2015 om formiddagen af den 73-årige kvinde, som fortalte, at hun aftenen forinden var blevet voldtaget af taxachaufføren i sit eget hjem i Randers.

Ifølge Randers Amts Avis kan kvinden og taxachaufføren enes om, at den ældre kvinde efter en tur til banko og siden på værtshus sammen med en ven blev kørt hjem af den 34-årige taxachauffør.

Efter at hun og vennen havde taget afsked i hendes opgang, fulgte taxachaufføren med op til hendes lejlighed.

Her tvang han ifølge dommen sig adgang til kvindens lejlighed og udsatte hende for fuldbyrdet voldtægt på hendes seng.

Selv siger chaufføren, at hun ville kysse og kramme og selv inviterede ham til sex.

Han blev anholdt sidst på eftermiddagen 28. december og dagen efter fremstillet i grundlovsforhør. Han har hele tiden nægtet sig skyldig.

Ifølge avisen brød den 34-årige sammen i retten, inden han fik sin dom.

- Jeg flygtede fra et land med stor uretfærdighed til et land med stor retfærdighed. Nu håber jeg, at det hele ikke er ødelagt på grund af en løgn, sagde han ifølge Randers Amts Avis gennem sin tolk.

Manden kom til landet i 2011 som flygtning fra Afghanistan og havde på tidspunktet for anmeldelsen arbejdet som taxachauffør i ti måneder, har avisen tidligere skrevet.

Ud over fængselsdommen blev han frataget retten til at køre taxa og udvist af Danmark for bestandigt.

Desuden skal han betale sagens omkostninger og derudover godt 72.000 kroner til den 73-årige kvinde i tort og erstatning.

Manden ankede straks dommen.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.