Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Tag testen: Kan du komme ind på journalistuddannelsen?

Har du styr på, hvem der står i spidsen for Apple? Og hvad Nairo Quintana er kendt for?

Hvis du kan svare på det, så er du godt på vej til at opfylde kravene i den test, som Syddansk Universitet lørdag udsatte de ansøgere, der gerne vil ind på en journalistuddannelse, for.

Du kan teste dig selv herunder.

Ansøgerne fik 25 minutter til at svare på videntesten. Udover den blev de også testet i en sprogtest og en analyseopgave. Ud fra deres samlede point fra optagelsesprøven går de videre til optagelsessamtalerne senere på foråret, hvor den sidste udskillelse sker.

Sæt i gang!

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.