Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Svindlere forfalsker domstols hjemmeside

Domstolsstyrelsen politianmelder falsk hjemmeside og advarer mod at bruge de ydelser, den tilbyder.

Domstolsstyrelsen advarer nu mod en hjemmeside, der tilbyder tjenester i forbindelse med Retten i Lyngbys notararbejde.

Blandt andet optræder navn og adresse på Retten i Lyngby på hjemmesiden, hvor Domstolsstyrelsens logo også er gengivet.

- Hjemmesiden har imidlertid ingen forbindelse til Danmarks Domstole endsige Retten i Lyngby og vil blive politianmeldt for misbrug af rettens navn, styrelsens logo m.v., skriver Domstolsstyrelsen på sin rigtige hjemmeside www.domstol.dk.

Den falske hjemmeside har adressen www.domstol-lyngby.com/escrowdk, men selv om svindlerne har lagt Domstolsstyrelsens logo ind, er sproget så ubehjælpsomt, at det bør få alarmklokkerne til at ringe hos de fleste.

- Hvis tre deltagere-trusten, køber og sælger-iværksætter, processerne skal være gennemsigtige, enkle og sikre, lyder det blandt andet på den falske hjemmeside.

www.domstol.dk understreger Domstolsstyrelsen, at man bør holde sig væk fra den falske hjemmeside.

- Vi advarer imod, at man gør brug af de ydelser, der udbydes på hjemmesiden eller i øvrigt kontakter personerne bag hjemmesiden, overfører penge til dem eller lignende, da der er tale om en falsk og ulovlig side.

- Vi understreger, at hjemmesiden og dens udbud intet har at gøre med retten eller Danmarks Domstole, hedder det på den ægte hjemmeside.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.