Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Svage beviser mod mistænkte for Jonas-drabet

De tre mistænkte sagen om drabet i Kødbyen i København på 21-årige Jonas Thomsen Sekyere er indtil videre kun tilbageholdt i tre døgn.

Den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt i sidste uge.
Den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere blev dræbt i sidste uge.

Københavns Politi har tre døgn til at finde nye beviser mod de tre sigtede i sagen om knivdrabet på 21-årige Jonas Thomsen Sekyere, skriver bt.dk.

Lørdag eftermiddag valgte dommeren at opretholde anholdelsen af de tre mænd, der er mistænkt for sammen med en fjerde mand, som endnu ikke er anholdt, at stå bag drabet på den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere. Det betyder, at politiet nu har 72 timer til at finde nye beviser i sagen. Kun hvis det sker, kan politiet regne med at få de tre mistænkte varetægtsfængslet i en længere periode.

Fredag og lørdag kunne politiet anholde og sigte de tre unge mænd for drabet på Jonas, og klokken 14.15 lørdag eftermiddag faldt kendelsen omkring den første af de tre, en 20-årig ung mand. Knap en time senere blev anholdelsen af en anden 20-årig ligeledes opretholdt i tre døgn. Og senest er der faldet kendelse over den tredje - en 22-årig mand. Dommeren valgte således ikke at varetægtsfængsle de tre mænd, men blot forlænge anholdelsen af dem.

- Vi er opmærksomme på nogle efterforskningsmæssige skridt, som vi nu skal se nærmere på, sagde anklager Søren Harbo umiddelbart efter kendelsen til TV2 News.

Her slog han også fast, at det langt fra er alle detaljer i sagen, som kommer frem til offentligheden.

- Vi ved betydeligt mere, end der bliver oplyst i pressen, siger Søren Harbo.

De tre mænd er sigtet for medvirken til drab. Anklageren ønsker ikke at kommentere, om det svækker sagen, at der tilsyneladende ikke er placeret et entydigt ansvar for drabet.

Udover de tre anholdte efterlyser politiet fortsat en fjerde mistænkt. Politiet kender identiteten på den pågældende mand og opfordrer ham til selv at melde sig.

BNB

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.