Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Svag kontrol frister firmaer til skattesnyd

Skatteeksperter opfordrer skatteminister Benny Engelbrecht, til at genoplive den løbende kontrol med skatteregnskaberne blandt mindre virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende.

Skatteminister, Benny Engelbrecht (S) opfordres af flere skatteeksperter til at genoplive den løbende kontrol med skatteregnskaberne blandt de mindre virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende, skriver Politiken.

Den almindelige skattekontrol er efter ti år med voldsomme besparelser og personalereduktioner i Skat forringet så meget, at mindre virksomheder stort set aldrig hører eller ser skattemyndighederne, og det frister dem til at bøje skattereglerne eller forlange, at skatterådgiverne gør det for dem.

»Vi oplever et voksende pres på de skatterådgivere, der insisterer på at efterleve reglerne, og det er en udvikling, der er eskaleret de seneste år. Revisorerne risikerer simpelthen at blive fyret eller erstattet af andre, og et stigende antal virksomheder dropper helt revisor, fordi de alligevel aldrig bliver kontrolleret,« siger formand for skatteudvalget i FSR - danske revisorer John Bygholm til Politiken.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.