Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Suzanne Moll: Derfor går jeg fra Radio 24syv

Magtkampen i Radio 24syvs ledelse når et foreløbigt højdepunkt her til formiddag, når radioen melder ud om en ny ledelsesstruktur.

Suzanne Moll, chefredaktør på Radio 24Syv, har sagt op mandag.
Suzanne Moll, chefredaktør på Radio 24Syv, har sagt op mandag.

Chefredaktør Suzanne Moll forlader sit job som cheferedaktør. Det falder sammen med sidste uges fyringer og de efterfølgende mange skriverier i pressen om en magtkamp mellem Suzanne Molls nyhedsredaktion og den fyrede Mads Brüggers afdeling.

- Det har da ikke været særlig rart. I virkeligheden er jeg blevet tilbudt mit nye job for et par måneder siden. Jeg sagde op på Radio 24/7 midt i oktober. Men aftalte med bestyrelsesformand Lisbeth Knudsen at vente med udmeldingen, til vi havde overstået radioens et års jubilæum. Pludselig kom den anden sag, siger Suzanne Moll til bt.dk.

På den måde håber Ramskov at løse spændinger i ledelsesgruppen, identificeret i Mads Brügger og Suzanne Moll, der nu stopper. Den tidligere kanalchef har kraftigt kritiseret, at Suzanne Molls nyhedsredaktion ikke har været i stand til at markere sig stærkere, end det har været tilfældet.

- Radio24syv har været en stor del af mit liv i over et år nu, og det har være fantastisk. For mig er etablering af nye projekter, store eller små, den vigtigste personlige drivkraft, og det vil jeg gerne arbejde videre med både i udlandet og herhjemme, siger Suzanne Moll om sin afgang.

Suzanne Moll vender tilbage til organisationen International Media Support, hvor hun arbejdede en overgang efter et kort ophold i DR.

Hun får fra 1. januar jobtitlen 'international medierådgiver' for blandt andet IMS (International Media Support) og WAN (World Association of Newspaper).

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.