Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Stort fakkeltog mod vold i København

Flere hundrede mennesker gik mandag aften i fakkeltog på Vesterbro i København i protest mod vold i nattelivet, der senest kostede en 21-årig mand livet.

Overborgmester Frank Jensen deltog i fakkeltoget mod vold i nattelivet.
Overborgmester Frank Jensen deltog i fakkeltoget mod vold i nattelivet.

Faklerne lyste op på det mørke Vesterbro, da mange hundrede mennesker mødtes i en stum protest mod vold i nattelivet mandag aften. Ifølge bt.dk var 500 mennesker samlet kort efter klokken 19.

De mange fakkelbærere - inklusiv Københavns overborgmester, Frank Jensen (S) - mindedes 21-årige Jonas Thomsen Sekyere, der fredag nat blev dræbt af knivstik på diskotek Bakken i Kødbyen på Vesterbro. Han blev tilsyneladende offer for umotiveret vold.

Det var blot et enkelt knivstik i hjertet, der natten til lørdag dræbte den unge mand, oplyser Københavns Politi til bt.dk.

- Der er en obduktion i gang i øjeblikket, og her kan vi konstatere, at dødsårsagen var et enkelt stik i hjertet. Det er meget dybt, og det har været nok til at føre ham i døden, siger politikommissær Carsten Ahrends fra drabsafdelingen hos Københavns Politi.

- Vi kan desuden se, at han har mindre læsioner i håndfladerne og på armen. Og dermed tyder det på, at der har været en eller anden form for håndgemæng. Vi har tidligere været i tvivl om, hvorvidt han har prøvet at forsvare sig. Men nu tyder alt på, at han må have gjort lidt modstand, og dermed må der være vidner, der har set noget, siger Carsten Ahrends.

Han opfordrer stadig personer, der var til stede på Bakken natten til lørdag, til at kontakte politiet.

- Vi har allerede en masse henvendelser, og det er vi meget glade for. Vi er stadig i gang med at se båndene igennem fra overvågningskameraer på diskoteket og i Kødbyen. Der er vanskeligt, for der er meget materiale. Men vi er stadig fortrøstningsfulde, for gerningsmanden må være et sted på videoerne, siger han.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på 114.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.