Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Stort antal skud affyret mod gruppe mennesker ved legeplads i Rødovre

Et anseeligt antal skud er affyret i et boligområde i Rødovre vest for København. Ingen er endnu anholdt.

Et stort antal skud er affyret i et boligområde i Rødovre vest for København.
Et stort antal skud er affyret i et boligområde i Rødovre vest for København.

Et stort antal skud er affyret ved en legeplads i et boligområde i Rødovre ved København.

Vagtchef Brian Munck bekræfter, at der er affyret flere skud. Der er ifølge Brian Munck ingen meldinger om ramte.

Ifølge vagtchefen blev skuddene affyret mod en gruppe mennesker ved Maglekær i Rødovre, der ligger nær krydset Roskildevej og Avedøre Havnevej. På vejen Maglekær ligger en gruppe boligkomplekser, og der er en legeplads.

»Der befinder sig en gruppe af mennesker i det her legepladsområde. Det er vidnerne på stedets opfattelse, at det er den gruppe af personer, der bliver skudt efter,« siger vagtchefen.

Lørdag aften oplyser politiet i en pressemeddelelse, at der er fundet tegn på, at der blev affyret 11 skud ved episoden, der fandt sted lidt efter klokken 15.

Politiets efterforskning tyder på, at en mørkklædt mand steg ud af en Audi A6 Stationcar og afgav skuddene mod en gruppe mænd, der opholdt sig i området.

Herefter kørte bilen fra stedet. Lidt senere blev en lignende bil fundet udbrændt på Banefløjsstien nær Husum Station, og politiet undersøger nu, om det er flugtbilen.

Politiet fortæller, at det lørdag aften er for tidligt at sige, hvad der er motivet bag skyderiet.

Lørdag eftermiddag har politiet undersøgt området med hjælp fra hunde, og politiet taler med vidner, som har overværet skyderiet. Politiet hører gerne fra vidner, som har oplysninger om episoden eller bilen.

Ingen er endnu anholdt.

»Men efterforskningen giver os en retning, men det er for tidligt at sige, hvilken persongruppe vi søger, og om det er banderelateret. Alle muligheder er på bordet,« siger Brian Munck.

Politiet efterlyser desuden oplysninger om de mænd, som blev skudt imod, og det opfordrer til, at de henvender sig til politiet.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.