Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Storstrømsbroen lukket for tog den næste uge

En 25 centimeter lang revne gør, at der ikke kører tog på Storstrømsbroen den næste uge.

Det er kun de tunge tog, der ikke må køre over Storstrømsbroen. Biler og busser kan stadig passere.

Den 25 centimer lange revne er fundet i et af Storstrømsbroens svævefang tæt på en af broens konsoller. Revnen skal undersøges, før togene kan køre igen.

- Straks vi finder en sådan revne, vælger vi ud over selve reparationen også at foretage en række ekstra undersøgelser af samlingen omkring konsollerne – for vi kan og vil aldrig gå på kompromis med sikkerheden, siger Søren Boyesen, områdechef i Teknisk Drift i Banedanmark.

I stedet for tog bliver der sat ekstra busser ind, som kører hvert 15. minut mellem Vordingborg og Nørre Aslev.

DSB oplyser, at man kan blive op til 1 time forsinket, så hvis man skal nå frem til et bestemt tidspunkt, så rådes man til at tage hjemmefra i god tid.

Mindst ugen ud

Hvis du skal mod Hamborg, så kører der busser direkte fra Københavns Hovedbanegård til Rødby, hvor bussen kører ombord på færgen til Tyskland. I Puttgarden kører bussen til stationen, hvorfra man kan tage toget videre.

Skal du i stedet til København, kommer du som normalt til Nykøbing Falster, hvorfra bussen går direkte til København.

DSB kan ikke med sikkerhed sige, hvor længe trafikken vil være påvirket men regner med, at det varer mindst ugen ud.

Se DSBs informationer om ændringerne her.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.