Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Stormen har væltet træer og mælkekasser

Den varslede storm i det vestjyske har foreløbigt ikke skabt stor dramatik, oplyser henholdsvis Falck og politiet.

Blæsevejret, der søndag aften har ramt især den sydvestjyske del af landet med stormstyrke, har foreløbigt ikke skabt stor dramatik, oplyser henholdsvis Falck og politiet lidt før klokken 23 søndag.

- Vi har sendt mandskab ud til nogle væltede træer i Tønder og Skærbæk-området samt Varde-området, og så har vi fået en anmeldelse om nogle mælkekasser, der lå spredt på vejen. Så der er indtil videre ikke tale om noget voldsomt, siger Martin Thomsen fra Falcks vagtcentral i Sydjylland til Berlingske Nyhedsbureau.

Han oplyser desuden, at Falck har måttet fjerne nogle få biler fra parkeringspladsen ved Esbjerg Havn på grund af forventet højvande ved 23-tiden. Men Falck forventer ikke, at der bliver meget mere travlt end normalt og har ikke forhøjet beredskabet, lyder det.

Samme melding giver Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Alt er roligt her. Vi har kun været rykket ud i forbindelse med nogle få væltede træer og nogle tagplader, der er fløjet af. Ikke noget dramatisk, siger Michael Skaarup, vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, til Berlingske Nyhedsbureau.

Ifølge DMI vil det primært være stormvejr i det vestlige Jylland, men generelt blæse med kulingstyrke i hele landet i løbet af søndag aften. Man forventer, at vandstanden visse steder kan komme til at ligge i omegnen af 2,7 meter.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.