Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Storebæltsbroen er genåbnet efter uheld med grisetransport

En væltet lastvogn med grise, som er sluppet løs, betyder, at Storebæltsbroen vil lukke og åbne flere gange.

ARKIVFOTO
ARKIVFOTO

Storebæltsbroen er genåbnet i østgående retning mod Sjælland efter et uheld, hvor en grisetransport væltede og adskillige grise slap ud.

Vestmotorvejen E20 er dog spærret i østgående retning ved afkørslen mod Korsør. Der er længere køer, da bilisterne kun drypvist kan køre igennem. Der må derfor forventes længere rejsetid, oplyser Vejdirektoratet.

Efter trafikuheldet, som skete ved Korsør, vil Storebæltsbroen angiveligt åbne og lukke flere gange i løbet af onsdagen.

Vejen forventes tidligst at åbne igen klokken 13.00 onsdag, oplyser Vejdirektoratet. Trafikanter kan komme ud på motorvejen ved Vemmelev.

Chaufføren kørte med 251 grise. Han er ikke kommet til skade, men han er kørt til sygehuset for at blive undersøgt. Det oplyser Ove Christoffersen, der er vagtchef ved Sydsjælland og Lollands-Falsters Politi.

»Der bliver lukket op for trafikken i dråber ved Halsskov på Vestmotorvejen. Det er en grisetransport, som er væltet på Sjællandssiden. Grisene løber rundt på vejen,« siger vagtchefen.

30 mand fra beredskabsstyrelsen er ankommet til vejen med redningscontainere og transportbiler for at indfange de mange grise. Det oplyser Beredskabsstyrelsen Sjælland på Twitter.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.