Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

»Store A« idømt seks måneders fængsel for grov vold - udvises ikke

Den tidligere bandeleder fra Nørrebro er torsdag blevet idømt seks måneders ubetinget fængsel for at have trampet en yngre kvinde i hovedet.

Torsdag formiddag er den tidligere bandeleder fra Blågårdsplads, Abderrozak Benarabe, blevet dømt til seks måneders ubetinget fængsel ved Københavns Byret. Til gengæld valgte byretten ikke at udvise ham fra Danmark. Det skriver bt.dk.

Der har været tale om en yderst opsigtsvækkende sag. En voldssag, hvor »Store A« ifølge tiltalen overfaldt en 20-årig kvinde på Blegdamsvej på Nørrebro tilbage i maj 2013. Her stak han hende ifølge anklagerne først en kraftig lussing, flere knytnæveslag og sparkede eller trampede hende på kroppen og i ansigtet, mens hun lå ned.

Udover vold er Store A tiltalt for hæleri og hærværk, fordi han på gerningsdagen ifølge tiltalen tog kvindens mobiltelefon, som han smed væk.

Anklageren har torsdag krævet seks måneders ubetinget fængsel til bandelederen samt en betinget udvisning af Danmark. Store A’s forsvarer Gitte Juul Jensen mener derimod, at straffen højest skal være tre-fire måneders fængsel. Dermed fik anklageren medhold i fængselsstraffen, mens Store A blev frifundet på spørgsmålet om betinget udvisning.

Til trods for sagens alvor, virkede Store A selv i godt humør, fortæller BTs udsendte retsreporter.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.