Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Stadig intet DNA-match i sexsager fra Fyn

Gerningsmanden bag to seksuelle overgreb er fortsat på fri fod. Politiet mangler stadig svar på en række DNA-prøver.

Fyns Politi har fortsat ikke haft held til at finde gerningsmanden bag de to seksuelle overfald begået mod to piger på henholdsvis 10 og 11 år på Fyn. Mere end 50 mænd har frivilligt afgivet DNA til politiet, men foreløbigt har prøverne ikke kastet noget af sig.

- Vi har foreløbig fået svar på 34 af de indsendte DNA-prøver. Men desværre har vi endnu ikke fået noget match. Men vi fortsætter ufortrødent arbejdet med at finde gerningsmanden, forklarer vicepolitiinspektør Henrik Justesen i en pressemeddelelse fredag eftermiddag.

Politiet regner med, at der kommer svar på de resterende prøver i midten af næste uge, oplyser Henrik Justesen.

Det er præcis en måned siden, at gerningsmanden begik det første seksuelle overgreb. Det skete mod en 11-årig pige fra Øster Skerninge. Omkring tre uger efter slog gerningsmanden til igen. Her var offeret en 10-årig pige fra Refsvindinge.

Den 11-årige pige blev kontaktet af en mand i en ældre, bordeauxrød personbil, der trak hende ind i bilen, hvorefter han kørte ned ad en markvej.

Her stoppede han bilen og forgreb sig seksuelt på pigen, inden han efterfølgende satte hende af ved Sømarksvej.

Få uger senere modtog politiet endnu en anmeldelse om et overgreb. Her var det gået ud over den 10-årige pige i Refsvindinge.

Pigen var på vej hjem fra sin skolefritidsordning, da en mand steg ud af en ældre bil i en mørkerød nuance, hev hende ind på bagsædet og kørte rundt i området, inden han forgreb sig seksuelt på pigen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.