Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Spritbilist truede politiet med pistol

Anholdelsen af en spritbilist i Struer udviklede sig dramatisk, da manden begyndte at vifte med en pistol. Det viste sig dog at være en attrap.

Det kunne være endt blodigt, da en 33-årig mand natten til fredag truede en politipatrulje i Struer med en pistol. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Forud for episoden havde politiet kort før klokken 01 modtaget anmeldelsen om en spritbilist, der havde sat sig ind i en bil på Rørsangervej og kørt væk derfra.

»Anmelderne holdt sig i kontakt med politiet og valgte at følge efter spritbilisten. Da politipatruljen nåede frem, var den 33-årige mand ankommet til sin egen adresse og nået ind i huset,« fortæller den vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Laustsen.

Da den formodede spritbilist åbnede døren, ventede der betjentene en ubehagelig overraskelse.

»Manden holdt en pistol over hovedet, og derfor trak betjentene naturligvis deres tjenestevåben og råbte gentagne gange til den 33-årige, at han skulle smide pistolen,« fortæller Allan Lausten.

Det gjorde han dog ikke umiddelbart. I stedet affyrede han et skud op i luften.

»Og det var faktisk heldigt, for de to betjente kunne høre, at der ikke var tale om en rigtig pistol, men derimod en luftpistol. Det var deres erfaring og koldblodighed, der kom dem til gavn i den situation. Ellers kunne der være endt helt galt,« konstaterer vagthavende.

Manden blev derefter anholdt, både for spirituskørsel og ikke mindst for trusler mod politiet. Desuden var han i besiddelse af en mindre mængde hash.

»Han bliver afhørt her til formiddag og formodentlig løsladt efterfølgende,« fortæller Allan Lausten til Dagbladet Holstebro-Struer.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.