Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Spøgelsesbilist kører frontalt ind i modkørende: Fem på hospitalet

En alvorlig trafikulykke har fredag aften fundet sted i Gladsaxe ved København. Flere biler er involveret i ulykken, som betyder, at Gladsaxe Ringvej er spærret. Fem personer er blevet kørt på hospitalet.

BTs fotograf på stedet fortæller, at fire biler er involveret i ulykken, som er sket ved krydset mellem Gladsaxe Ringvej og Gladsaxe Møllevej.

Fotografen fortæller videre, at to personer blev kørt med ambulance og politieskorte mod det nærmeste hospital.

Fem tilskadekomne
Ulykken skal ifølge en brandinspektør på stedet, som BTs fotograf har talt med, være forårsaget af en spøgelsesbilist, som har kørt frontalt ind i en anden bil, og efterfølgende er to andre biler blevet ramt.

Vagthavende hos Københavns Vestegns Politi fortæller til BT om ulykken:

»Det er en bil med to personer i, som over en længere strækning kører i den forkerte side af vejen. Og da de kommer ned til krydset ved Gladsaxe Møllevej og Gladsaxe Ringvej bliver de ramt af en anden bil. Herefter ryger de over i en tredje bil, som holder og venter i krydset. Den bil rammer så bilen bagved.«

»Der er fem tilskadekomne, to i spøgelsesbilen og tre i de andre biler. To af dem i de andre biler er kørt på traume, bl.a. fordi den ene er gravid,« siger Lars Jørgensen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Måtte bedøve ophidset spøgelsesbilist
Da politiet ankom til stedet var manden, der havde ført spøgelsesbilisten meget ophidset, og politiet så sig derfor nødsaget til at bedøve ham, det fortæller Lars Jørgensen.

»Man vælger at bedøve manden på stedet, da han var meget voldsom, så man kunne få noget arbejdsro. Ifølge vidner stank han af alkohol, men om det er årsagen til ulykken, kan vi ikke sige noget om lige nu. Vi ser med meget stor alvor på sagen. Og derfor kigger vi også på, om der skal være andre anklager mod manden end blot spirituskørsel,« siger Lars Jørgensen, der slår fast, at alle fem tilskadekomne er uden for livsfare.

Lige nu er politiet i gang med undersøgelser på vejen, som er spærret.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.