Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

»Spøgelse« slået af gæst på Egeskov Slot

En gæst på en guidet »spøgelsestur« på Egeskov Slot blev lørdag så skræmt, at det endte med et knytnæveslag mod en ansat, der var klædt ud som spøgelse.

ARKIVFOTO.
ARKIVFOTO.

Arrangementet »Lys og Gys« på Egeskov Slot er uhyggeligt, og for en af de tilmeldte lørdag blev det faktisk så uhyggeligt, at gæsten så sig nødsaget til at slå et af slottets »spøgelser«, skriver fyens.dk.

Det skete, da en ung kvinde forklædt som spøgelse sprang frem foran gæsterne under en rundtur på slottet. Slaget ramte kvinden så uheldigt i mellemgulvet, at hun fik slået luften ud af sig og efterfølgende blev kørt på skadestuen.

- Selvfølgelig skal man aldrig nogensinde slå, men vedkommende der gjorde det var meget ked af det, og hende der blev slået er klar over, det ikke var med vilje. Så der er ingen grund til at lave mere ballade ud af det, lyder det fra greve Michael Ahlefeldt fra Egeskov Slot, til fyens.dk.

Den kvindelige medarbejder fik det hurtigt bedre, og hos Fyns Politi nedtoner man også hændelsen.

- Jeg regner ikke med at bruge energi på det i dag. Det er dog stadig vold mod den ansatte, men der er formildende omstændigheder, siger Lars Fredensborg, vagtchef hos Fyns Politi, til fyens.dk.

Greven på slottet påpeger, at »Lys og Gys«, som i alt involverer 70 frivillige »spøgelser«, er meget uhyggeligt.

- Hvis man virkelig vil skræmmes, er det afsindigt uhyggeligt. Det er ikke for sjov, vi siger, at børn under 12 år ikke skal komme, siger han til fyens.dk.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.